Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ КРУГЛОГО СТОЛУ

Дата: 01.10.2021 11:43
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Засідання у форматі круглого столу в межах проєкту «Україна 4.0. Форсайт-дослідження соціально-економічних змін ринку праці та прогнозування професійних кваліфікацій з цифровими навичками», відбудеться 7 жовтня о 12.00 у приміщені Конгрес-центру Сумського державного університету (м. Суми, вул. Покровська, 9/1)

Учасникам круглого столу буде презентовано попередні результати прогнозування траєкторії розвитку ринку праці України під впливом глобальних трендів (діджиталізація, розвиток Індустрії 4.0 та автоматизації робочих місць), а також прогнозування потреб ринку праці у професійних кваліфікаціях із цифровими навичками на коротко-, середньо- та довгострокову перспективи в агросекторі.

Участь у круглому столі візьмуть представники великого, середнього та малого бізнесу, органів місцевого самоврядування та Державної служби зайнятості.

Проєкт реалізується у співпраці Національного агентства кваліфікацій, Державного центру зайнятості, Представництва Фонду ім. Ф. Еберта в Україні, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, за участі експертів Сумської облдержадміністрації та Сумського державного університету.

Програма заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь