Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Моє село – моя історія жива!

Дата: 29.08.2018 14:18
Кількість переглядів: 763

19 серпня відбулося святкування Дня села «Моє село – моя історія жива!», присвяченого 27-й річниці незалежності України.

Фото без опису

У залі  Бочечківського Будинку культури о 15.00  розпочалось свято. Приклубна територія закладу культури була заповнена торговими точками,  де варилась  безкоштовна рибна юшка, виїздне кафе  з шашликами та різноманітними стравами, кавова машина з напоями, майстер-класи від косметичної фірми «Мери кей», «Ламбре»фейс-арт, професійна фото-студія, працювали дитячі майданчики з батутами та гірками (солодка вата, попкорн ,іграшки).

Фойє будинку культури  прикрашала фото виставка про  життя села та його жителів, організована бібліотекарем Костенко Н.П.

На святі були присутні гості:  сільський голова С.М. Граченко, директор ТОВ «Бочечківське» С.О. Гриценко

Фото без опису

Концертна програма була побудована з врахуванням різних жанрів і видів народної творчості. Участь в якій приймали всі діючі колективи та формування закладу культури: солісти-вокалісти, дуети,  молодший дитячий ансамбль, хореографічний колектив «Сюрприз»,народний жіночий вокальний ансамбль «Проліски»,  драматичний гурток,  гурток художнього читання .

Репертуар аматорських колективів складався з пісень про рідний край, село, Україну. Були залучені до участі всі вікові категорії населення від дитячого садка до людей пенсійного віку.

Подарунки іменинникам, які у серпні відсвяткували свої ювілеї, сімейним подружнім парам, які відсвяткували срібне та золоте весілля, багатодітним родинам, найстаршому та наймолодшому жителям були придбані за кошти , які надав до свята народний депутат А.Л. Деркач.

Після завершення концерту, який проходив у залі будинку культури, на дітей чекала пінна вечірка з аніматором, організована за спонсорські кошти.

Ввечері для всіх гостей та жителів села - дискотека біля Будинку культури та святковий феєрверк.

Зі словами великої вдячності хочеться звернутися до всіх небайдужих людей, які долучилися до організації чудового свята, а саме: сільського голову С.М. Граченко, заступника О.О. Кирія.

Спонсорів свята В.Г. Галу, керівника агрофірми  «Козацька», С.О.  Гриценка, ТОВ «Бочечківське»,  О.В. Кирія , приватних підприємців , які працюють на територі села.

Третьякова Н.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь