Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

День медичного працівника

Дата: 14.06.2019 15:59
Кількість переглядів: 507

Фото без опису      День медичного працівника - це одне із найважливіших та необхідних свят. Тому, саме сьогодні ми вітаємо найцінніших людей, яким довіряємо своє здоров'я. 
      Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія  лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. 
      З нагоди свята  привітала медичних працівників голова громади Світлана Миколаївна Граченко, яка побажала їм у цій нелегкій праці досягати  висот професіоналізму і визнання. «Ви – наші рятівники та спасителі у найтяжчі хвилини життя! Низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій доброті та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання. Ви – запорука нашого здоров’я. То ж, бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. І нехай саме ваше життя буде найкращим антидепресантом для вас. З Днем медика!» - сказала вона.
     Також медиків привітав Народний депутат України Андрій Леонідович Деркач,  вручивши подяки та нові тонометри для вимірювання тиску. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь