Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

День села Козацьке

Дата: 31.07.2019 16:16
Кількість переглядів: 1173

Фото без опису

28 липня у селі Козацьке  Бочечківської сільської ради  відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня села. На святі були присутні керівники Бочечківської ОТГ, Конотопської РДА та Конотопської районної ради, які звернулися до жителів та гостей села з привітаннями. Урочисті заходи розпочалися з відкриття світлового фонтану та дитячого ігрового майданчика, спонсором будівництва якого став керівник ТОВ АФ «Козацька»  Віктор Григорович Гала.

 

Основна конструкція водограю схована під гранітним покриттям, з якого вгору б’ють 16 струменів води. У вечірній час фонтан розквітає неймовірними барвами завдяки кольоровій підсвітці, колір якої динамічно змінюється.

На гостей свята чекала розважальна програма за участі працівників культури та аматорів сцени села Козацьке. Бажаючі мали змогу поласувати смачною ухою та шашликами, солодощами і медом, які презентувала ТОВ АФ "Козацька" та приватні підприємці села.

Наступним етапом у розбудові рекреаційної інфраструктури центру села Козацьке стане озеленення території довкола водограю. Цей соціальний проект покликаний забезпечити цікаве дозвілля та якісний відпочинок жителів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь