Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

День села Сахни

Дата: 09.09.2019 16:21
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

Вже традиційно  7  вересня жителі сіл Сахни, Бондарі, Савойське відзначають день села. До рідного куточка з’їжджаються люди, які тут народилися, виросли, де відчули материнську ласку та турботу, отримали цінні поради від батьків. У цей день громада, як завжди радо зустрічала гостей.

Урочиста частина свята відбулася біля сільського клубу. До підготовки концерту підійшли творчо та з гумором. Аматори сцени Сахнівського сільського клубу вітали земляків гуморесками, танцювальними та музичними композиціями, що присвячувались Україні, рідному краю.

Із теплими словами звернулися сільський голова С.М.Граченко та в.о.старости Сахнівського старостинського округу Л.М.Шиленко, які побажали селу процвітання, міцного здоров’я та добробуту громаді.

На території сільського клубу проходила розважальна програма для дітей, було встановлено батут, гірка, палатка із солодкою ватою та поп-корном, також була проведена безпрограшна лотерея.

Окрім перегляду концерту гості та жителі сіл Сахни, Бондарі та Савойське могли пригоститися смачними стравами: юшкою з риби, пловом та різними солодощами.

Велика вдячність спонсорам - народному депутату України Андрію Деркачу,  директору ТОВ АФ «Козацька» В.Г.Галі, директору ТОВ «БІОЛАТ» Т.Т.Федоренко, директору ТОВ «Бочечківське» С.О.Гриценко, директору ТОВ «Вітчизна» С.В.Чижику, місцевим фермерам та підприємцям.

Свято закінчилось  яскравим феєрверком. Людям ще довго не хотілося розходитися по домівках, позитивні емоції та радість переповнювали кожного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь