Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Держслужбовцям Сумщини, які підлягають скороченню, пропонуватимуть стати підприємцями

Дата: 13.02.2020 11:11
Кількість переглядів: 436

Про це під час зустрічі із тимчасово виконуючою обов’язки голови облдержадміністрації Іриною КУПРЕЙЧИК повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир ПІДЛІСНИЙ

«Питанням зайнятості держслужбовців, яких скорочують в райдержадміністраціях, ми займаємося з минулого року, – зазначив Володимир Підлісний. – Наразі попереджені про звільнення 410 осіб і в кінці лютого вони залишать свої робочі місця. З цими людьми проводилися співбесіди, навчання, ми проводили неодноразові зустрічі із керівництвом районів і разом робимо все можливе, щоб ці люди були працевлаштовані. Деяким із них ми знаходимо інші місця роботи, а десь половині з усіх – пропонуватимемо стати підприємцями. У середньому на свою діяльність вони отримають від нас по 60-80 тис. гривень».

В ході зустрічі Ірина Купрейчик зазначила, що працевлаштування колишніх працівників райдержадміністрацій – це питання, яким опікуються сьогодні в тому числі на рівні Кабінету Міністрів. Адже люди внаслідок реформування органів виконавчої влади не мають страждати, залишившись без роботи. Тому вона закликала Володимира Підлісного і всіх співробітників служби зайнятості та керівництво районів робити все необхідне, щоб держслужбовці, а особливо люди з великим потенціалом, були працевлаштовані або ж мали можливість започаткувати власну справу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь