Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Положення про порядок проведення громадських слухань на території Бочечківської сільської ради»

Дата: 24.02.2020 14:15
Кількість переглядів: 561

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Бочечківської  сільської ради

«Про затвердження Положення про порядок проведення   громадських слухань на  території Бочечківської сільської ради»

 

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань Бочечківська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Положення про порядок проведення   громадських слухань на  території Бочечківської сільської ради».

Проект регуляторного акту спрямований на  захист прав, реалізацію свобод та законних інтересів членів територіальної   громади через їх безпосередню участь та участь їх інститутів у прийнятті управлінських рішень, які стосуються  територіальної громади.

Підставою для розробки проекту є Конституція України, закони України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні».

Головним розробником проекту регуляторного акта є виконавчий комітет Бочечківської мільської ради.

Для одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу з 28 лютого 2020 року розміщено на офіційному веб-сайті Бочечківської сільської ради за адресою: https://bochechkivska-gromada.gov.ua/ у підрозділі «Проекти регуляторних актів», розділ «Регуляторна політика».

З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися, також у виконавчому комітеті Бочечківської сільськох ради за адресою: Сумська область, Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна, 2 тел. (05447) 57633, 57635.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються протягом місяця з дня оприлюднення у письмовому  вигляді за адресою розробника: 41635, Сумська область, Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна, 2. тел. (05447) 57633, 57635, silrada368@ukr.net з поміткою «Пропозиція та зауваження до проекту регуляторного акта».

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь