Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Положення про загальні збори громадян за місцем проживання у Бочечківській сільській раді»

Дата: 25.02.2020 10:07
Кількість переглядів: 641

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Бочечківської  сільської ради

«Про затвердження Положення про загальні збори громадян за місцем проживання у Бочечківській сільській раді»

 

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань Бочечківська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Положення про загальні збори громадян за місцем проживання у Бочечківській сільській раді».

Проект регуляторного акту спрямований на  захист прав та створення можливості брати участь членам об’єднаної територіальної громади - Бочечківської сільської ради у обговоренні проблем життєзабезпечення та розвитку сільської ради, ініціюванні та підготовці рішень щодо них; надання  звітів про роботу органів та посадових осіб місцевого самоврядування; встановить чіткі вимоги по механізму участі членів територіальної громади у вирішенні важливих для сільської ради питань.

Підставою для розробки проекту є Конституція України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про органи самоорганізації населення», Постанова Верховної Ради України «Про затвердження Положення про загальні збори  громадян за місцем проживання в Україні» та урахування практики територіальних громад України.

Головним розробником проекту регуляторного акта є виконавчий комітет Бочечківської мільської ради.

Для одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу з 28 лютого 2020 року розміщено на офіційному веб-сайті Бочечківської сільської ради за адресою: https://bochechkivska-gromada.gov.ua/ у підрозділі «Проекти регуляторних актів», розділ «Регуляторна політика».

З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися, також у виконавчому комітеті Бочечківської сільськох ради за адресою: Сумська область, Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна, 2 тел. (05447) 57633, 57635.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються протягом місяця з дня оприлюднення у письмовому  вигляді за адресою розробника: 41635, Сумська область, Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна, 2. тел. (05447) 57633, 57635, silrada368@ukr.net з поміткою «Пропозиція та зауваження до проекту регуляторного акта».

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь