Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Про роботу санітарно - карантинного посту

Дата: 08.04.2020 14:29
Кількість переглядів: 500

На виконання п.11 постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID- 19» зі змінами, і спільного протоколу засідання районної та сільської комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 31.03.2020 року та протоколу засідання сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 31.03.2020 року, з метою запобігання поширенню на території Бочечківської сільської ради коронавірусу COVID- 19 створені три санітарно-карантинні пости на виїздах з села Козацьке. Для чергування на санітарному посту залучені працівники поліції, медичні працівники та працівники місцевої пожежної охорони. Матеріальне забезпечення роботи санітарного посту покладене на КНП «Бочечківська АЗП-СМ» із залученням коштів місцевого бюджету. Станом на 06.04.2020 року на проведення робіт з ліквідації надзвичайної ситуації, що склалася на території Бочечківської сільської ради взагалі, та в с. Козацьке зокрема, з сільського бюджету виділено 248,4 тис. грн. Також надана спонсорська допомога у вигляді засобів індивідуального захисту, дезинфікуючих засобів, захисних костюмів, пірометрів та безпосереднього облаштування санітарно-карантинних постів від: ТОВ «АФ «Козацька», в особі керівника Гали В.Г., Кирія О.В., народного депутата України Деркача А.Л., ТОВ «БІО ЛАТ» та ДП «Конотопський лісгосп». За рахунок цього здійснено забезпечення трьох постів усім необхідним.

Санітарно-карантинні пости обладнані межовими та дорожніми знаками, місцями для миття рук, забезпечені достатньою кількістю води для приготування дезрозчинів. У наявності вогнегасники, аптечки. Також залучені працівники забезпечені харчуванням та засобами обігріву.

З працівниками посту проведено інструктаж з охорони праці та техніки безпеки. Вони також ознайомлені з алгоритмом дії працівників санітарно- карантинного поста.

Щодня здійснюється контроль за роботою даних постів.

Голова                                                                        Світлана ГРАЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь