Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Найщиріші вітання з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї жителям Бочечківської громади

Дата: 08.05.2020 15:02
Кількість переглядів: 526

Фото без описуВже традиційно цими чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, один за одним відзначаються два найпрекрасніших родинних свята — День Матері та Міжнародний день сім’ї.

Ці свята особливі, сповнені щирих почуттів любові, глибокої вдячності до жінки-матері, батька, дорогих серцю дітей! Напевно, для кожного з нас немає нікого ріднішого і святішого, ніж мама, сім’я, родина. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати. Саме її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а наша любов до неї — вічна та безмежна. Якщо у вас є сім’я, а особливо мати – ви найщасливіша людина!

Дорогі жінки, шановні матері! Доземний вам уклін і щира дяка за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку. Бажаємо, щоб ваші надії виправдовувалися. Нехай чуйне материнське серце завжди буде спокійно битися в такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Будьте здорові та щасливі, адже ви – наше все!

Щиро бажаємо кожній родині міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, щастя, добра та непохитної твердості родинних стосунків на довгі літа! Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти! Нехай вірність, любов і взаєморозуміння супроводжують вашу сім'ю ще довгі роки, а сімейний фотоальбом без кінця наповнюється  кадрами щасливих миттєвостей! Любіть і підтримуйте одне одного — цим ви обов'язково зробите світ трішечки кращим!

Прийміть сердечні вітання з цими прекрасними родинними святами.

 

З повагою, сільський голова С.М. Граченко,

в.о. старост Сахнівського старостинського округу Л.М. Шиленко,

Козацького старостинського округу Л.М. Сліпухіна,

Хижківського старостинського округу С.О. Кийкова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь