Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Проект рішення «Про затвердження правил благоустрою населених пунктів Бочечківської сільської ради»

Дата: 15.05.2020 15:03
Кількість переглядів: 610

Повідомлення

Про оприлюднення проекту регуляторного акта проект рішення Бочечківської сільської ради «Про затвердження правил благоустрою населених пунктів Бочечківської сільської ради»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, виконком Бочечківської сільської  ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – проект рішення сесії Бочечківської сільської ради «Про затвердження правил благоустрою населених пунктів Бочечківської сільської ради».

Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Бочечківської сільської ради в мережі Інтернет

в розділі «Регуляторна діяльність», https://bochechkivska-gromada.gov.ua.

Мета даного проекту рішення - розроблення і здійснення ефективних і комплексних заходів з утримання територій сіл у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування, а також природних ландшафтів, інших природних комплексів і об'єктів; організації належного утримання та раціонального використання територій, будівель, інженерних споруд та об'єктів рекреаційного, природоохоронного, оздоровчого, історико-культурного та іншого призначення; створення умов для реалізації прав суб'єктами у сфері благоустрою .

Розробником цього документу виступає виконком Бочечківської сільської рада, до якого пропонується надсилати пропозиції та зауваження за поштовою адресою: 41635 Сумська обл., Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна,2, або за телефоном (05447) 57633.

Для одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу з 18.05.2020 травня 2020 року розміщено на офіційному веб-сайті Бочечківської сільської ради за адресою: https://bochechkivska-gromada.gov.ua/ у підрозділі «Проекти регуляторних актів».

З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися, також у виконавчому комітеті Бочечківської сільськох ради за адресою: Сумська область, Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна, 2               тел. (05447) 57633, 57635.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються протягом місяця з дня оприлюднення у письмовому  вигляді за адресою розробника: 41635, Сумська область, Конотопський район, с.Бочечки, вул. Тракторна, 2. тел. (05447) 57633, 57635silrada368@ukr.net з поміткою «Пропозиція та зауваження до проекту регуляторного акта».

Проект рішення Бочечківської сільської ради "Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Бочечківської сільської ради"

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Бочечківської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Бочечківської сільської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь