Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Нові автомобілі для сімейних лікарів амбулаторій загальної практики сімейної медицини Бочечківської об'єднаної територіальної громади

Дата: 20.05.2020 09:25
Кількість переглядів: 460

Медична реформа первинної медицини продовжується не тільки в містах, а й у селах. 19 травня 2020 року до АЗПСМ с.Бочечки та АЗПСМ с.Козацьке Бочечківської сільської ради були направлені нові медичні автомобілі.

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко урочисто вручив лікарям ключі від 2 автомобілів Renault Duster, придбані за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості. Критерії даних автомобілів повністю відповідають вимогам Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини, що дозволить медикам доїхати до найвіддаленіших населених пунктів громади. Машини сучасні, потужні, зручні, мають підвищену прохідність.

Автомобілі будуть у користуванні сімейних лікарів, які працюють у сільській місцевості. Медики за будь-яких погодних умов і стану доріг зможуть дістатися до пацієнтів на цих авто.

Кожен мешканець громади має право отримувати якісну і вчасну медичну допомогу. Новий автомобіль стане порятунком для сільських жителів, що потребують постійної уваги лікарів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь