Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Подільський коледж запрошує на навчання

Дата: 05.06.2020 14:58
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

       Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж запрошує на навчання дітей з інвалідністю, осіб з інвалідністю І-ІІІ груп, дітей-сиріт, напівсиріт, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС, інвалідів війни, переселенців зі сходу, учасників бойових дій (АТО, ООС).

Даний коледж є державним навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота» та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) повної загальної середньої освіти (11 класів), диплому кваліфікованого робітника.

Заклад запрошує всіх бажаючих навчатись на денній, заочній та дистанційній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

Зараховані на навчання до коледжу (студенти з інвалідністю І-ІІІ груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, цілодобова медична допомога). Студентам коледжу пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, що дає можливість навчатись особам з числа маломобільної групи населення.

    Детальніше з інформацією про коледж можна ознайомитись на сайті: https://posek.km.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь