Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З ДНЕМ КОНТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 26.06.2020 09:45
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

Шановні жителі Бочечківської об'єднаної територіальної громади!

 

Кон­ституція України увійшла в суспільне життя як головний оберіг держав­ності, демократії і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права та захист свобод людини - фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьо­годення українського соціуму. Ос­новний Закон, що гарантує права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно утвердив незалежність нової європейської держави.

В умовах сьогодення ми всі відчули, якою дорогою ціною усім нам доводиться відстоювати основні конституційні засади нашої державності –  незалежність, суверенітет, унітарність, цілісність і недоторканість території, демократію, свободу.

Нехай серця завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала. Хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення. Успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави – гуманізму та законності!

Цього року День Конституції України співпав з одним з найяскравіших та динамічних свят - Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня. 

Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість - це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!

В цей прекрасний літній день бажаємо Вам наснаги, гарних перспектив, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх Ваших мрій та планів.

Насолоджу­йтесь усім найкращим, що є в житті, не бійтеся перешкод, а мужньо їх долайте. Будьте завжди веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

Щиро зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба! Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобут­ками в ім’я процвітання нашої Батьківщини!

 

Залишайтеся молодими, любіть життя! Прагніть до нових перемог і звершень. Зі святом!

 

З повагою

Бочечківський сільський голова та в.о. старост

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь