Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Щира подяка за допомогу!

Дата: 21.08.2020 14:00
Кількість переглядів: 352

         В черговий раз проявляючи турботу про місцевих жителів Бочечківської сільської об’єднаної територіальної громади та їх здоров’я, засновник ТОВ Агрофірма «Козацька» Віктор Григорович Гала за власні кошти придбав для Козацької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства «Бочечківська  амбулаторія загальної практики сімейної медицини» дороговартісне медичне обладнання: автоматичний гематологічний аналізатор, який дає можливість швидко і якісно зробити аналіз крові (проводить вимірювання 20 параметрів крові; надає можливість виявити на ранніх стадіях такі захворювання як: різні види анемій, захворювання крові, бактеріальні інфекції, вірусні інфекції, гострі та хронічні хвороби серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, онкопатологія та аутоімунні захворювання); автоматичний аналізатор сечі (проводить вимірювання 10 параметрів сечі, з результатом готовності аналізу  протягом 5 хвилин. Виявляє ацетонурію, захворювання нирок та сечового міхура, враження печінки та жовчовивідних шляхів, рН, солі та цукор в сечі); фотоелектричний колориметр, який вимірює рівень цукру у крові, гемоглобіну у крові, загальний білок у крові. Всі апарати працюють через джерело безперебійного живлення 5 VEN.

             Завдячуючи небайдужості, активній життєвій позиції, високій громадянській свідомості Гали Віктора Григоровича, жителі громади матимуть можливість отримати справжню кваліфіковану допомогу медиків, зможуть на ранніх стадіях виявляти хвороби.

            Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. 

        Нехай добро, подароване людям, повертається сторицею, а щира подяка жителів, стануть для вас запорукою успіху в усіх справах!

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь