Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З Днем підприємця!

Дата: 06.09.2020 11:41
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем підприємця!

Це свято є приємною нагодою висловити велику повагу всім, хто своїм розумом, працелюбністю, ініціативністю забезпечує позитивні зміни в Україні та у нашій громаді, адже саме завдяки Вашому сумлінному ставленню до свого громадського обов’язку – своєчасності сплати податків – держава стає міцнішою, а суспільство більш заможним.

Мидякуємо вам за вашу працю. За те, що в таких складних соціально-економічних умовах, в умовах війни ви продовжуєте наполегливо працювати.

Ви займаєтеся по-справжньому важливою і відповідальною роботою. Представники малого і середнього бізнесу активно проявляють себе в різних сферах життя. Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами і послугами - все це складові вашої участі в розвитку нашої Бочечківської об’єднаної територіальної громади.

Щиро бажаємо успіху у розвитку власної справи, вдалих угод, реалізації Ваших ідей і проектів, нескінченої ділової енергії, мирного неба над головою, впевненості у власних силах, надійних партнерів, невичерпного потоку клієнтів і подальшого процвітання! Нехай Ваша відповідальна праця буде запорукою добробуту Ваших родин та процвітання Української держави!

Упевнені, що такі працездатні й наполегливі люди, як Ви, зможуть зробити процвітаючою й успішною нашу громаду і країну вцілому!

З повагою

Бочечківський сільський голова Світлана ГРАЧЕНКО та в.о. старост


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь