Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС У ГРОМАДІ

Дата: 29.09.2020 15:55
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

Довгоочікуваною подією для Бочечківської сільської об'єднаної територіальної громади стало придбання нового шкільного автобуса для Бочечківського НВК. Автобус було придбано на умовах співфінасування бюджету Бочечківської сільської об'єднаної територіальної громади та державного бюджету. З бюджету громади виділено 925 тис.грн.

 29 вересня 2020 року урочисто передав його громаді  голова Сумської обласної державної адміністрації Роман ГРИЩЕНКО. Участь в урочистостях взяли Бочечківський сільський голова Світлана ГРАЧЕНКО та начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради Світлана СТЕПАНЕНКО.

Наразі в Бочечківському НВК навчаються учні, більшість з яких доїжджає до школи із сусідніх населених пунктів, де загальноосвітні заклади припинили свою діяльність. Відтепер учні із сіл Сахни, Бондарі, Новоселівка, Гути, Кузьки, Раки, Жолдаки зможуть добиратися комфортно до школи. Це, перш за все, безпека дітей по дорозі до навчального закладу, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає у сільській місцевості.

Керівництво обласної державної адміністрації та керівництво громади постійно опікується проблемами освіти, зокрема, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільської місцевості шляхом забезпечення їх шкільними автобусами як важливим інструментом для рівного доступу сільських дітей до якісної освіти.

      Необхідно зазначити, що шкільний автобус якісно обладнаний і відповідає всім вимогам чинного законодавства щодо перевезення дітей.

Придбання нового шкільного автобуса для Бочечківської громади  яскравий приклад досягнень на місцях в рамках реалізації реформи з децентралізації. А головне, що збуваються мрії дітей. 

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь