Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

30 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ

Дата: 30.09.2020 10:27
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Шановні усиновлювачі, батьки-вихователі, опікуни та піклувальники Бочечківської сільської об’єднаної територіальної громади!

 

30 вересня у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії в Україні відзначається День усиновлення. Це свято завжди є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння, безкрайньої душі та терпіння.

Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників, а також тих синочків і донечок, які знайшли своїх батьків завдяки усиновленню.

Прийміть найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повняться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, хай ростуть здоровими і успішними дітки. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають Ваші серця!

Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя та взаємної любові. Хай ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцної власної родини.

 

З повагою

Бочечківський сільський голова Світлана ГРАЧЕНКО та в.о. старост


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь