Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

28 жовтня – День вигнання нацистських окупантів з України

Дата: 28.10.2020 19:09
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Шановні жителі Бочечківської громади!

 

28 жовтня вся Україна відзначає знаменну і незабутню дату – 76-у річницю  вигнання  нацистських окупантів з України. Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті Українського народу. Страшну ціну  заплатив наш народ за право бути вільним. Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільняли від окупантів рідну землю та багато європейських країн, а згодом, у надзвичайно важких умовах, відбудовували зруйновані міста та села, відроджували економіку, плекали наше мирне майбутнє.

На жаль, і ми, їхні діти й онуки, теж дізналися ціну миру. Героїчну естафету старшого покоління продовжують сьогодні учасники антитерористичної операції, які захищають незалежність і територіальну цілісність держави.

Низько вклоняємося та висловлюємо глибоку пошану всім ветеранам: учасникам Другої світової війни, партизанам і підпільникам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Дякуємо солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн. Згадуємо тих, чиє життя забрала та страшна війна.

Вітаючи всіх з цим незабутнім днем, щиро бажаємо кожній родині здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму та непохитної віри в те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим. А головне – мирного неба над рідною Україною.

 

З повагою

Бочечківський сільський голова Світлана ГРАЧЕНКО та в.о. старост


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь