Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

Дата: 13.11.2020 11:13
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

          Це свято дбайливих та працьовитих господарів, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих сільськогосподарських справ.

Завдяки вашому професійному досвіду, природній мудрості, працелюбності, наполегливості  живе українське село, колоситься золотиста нива, розвивається сільське господарство на території нашої  громади.

Ви є гордістю і основою наших господарств. Ми пишаємося вами – нашими працьовитими людьми. Ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість є запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків.

Робота в полі чи на фермі не є легкою та потребує високих знань і досвіду, а також особливого ставлення до землі. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника – залишаються взірцем для багатьох.

Хай нелегка щоденна праця приносить вам тільки добрі результати, задоволення і достаток.

Нехай ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, на покращення добробуту наших земляків та всього українського народу. Нехай і надалі колосяться щедрими врожаями засіяні ниви!

Щиро вдячні вам за віддану працю і любов до землі та бажаємо вам прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі! Щедрих Вам врожаїв, миру, щастя, злагоди і добробуту в кожну домівку.

З повагою

Бочечківський сільський голова Світлана ГРАЧЕНКО та в.о. старост


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь