Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В Бочечківській сільській раді відбулась перша сесія VIII скликання

Дата: 02.12.2020 15:08
Кількість переглядів: 384

Бочечківська сільська рада восьмого скликання розпочала свою роботу.       02 грудня 2020 року відбулося засідання першої сесії Бочечківської сільської ради VIII скликання.

Засідання ради розпочала голова Бочечківської сільської територіальної виборчої комісії Валентина Карпенко, яка повідомила про завершення виборчого процесу виборів, що відбулися 25 листопада 2020 року, та зачитала інформацію про результати виборів депутатів Бочечківської сільської ради восьмого скликання та Бочечківського сільського голови.

За підсумками виборів депутатів Бочечківської сільської ради восьмого скликання, визнано повноваження та проведено реєстрацію 22 депутатів (присутні на засіданні 21), які склали Присягу і їм вручено посвідчення депутата Бочечківської сільської ради.

Відповідно до протоколу сільської територіальної виборчої комісії, Бочечківським сільським головою обрано і зареєстровано Борошнєва Віктора Івановича, якого підтримали 45,2 % від усіх жителів громади, що взяли участь у волевиявленні. Голова склав Присягу і отримав посвідчення.

В свою чергу Віктор Іванович подякував всім за довіру та підтримку і запевнив, що тільки з допомогою колективу, справиться з усіма задачами та зможуть реалізувати великі досягнення.

Присутні на сесії привітали Віктора Борошнєва з призначенням на нову посаду, побажали успішної роботи у якості очільника громади.

Також висловили подяку за сумлінну роботу попередньому сільському голові Світлані Граченко та депутатам VII скликання.

Подальшу роботу рада проводила під головуванням сільського голови.

Засідання носило установчий характер і на ньому було обрано секретаря сільської ради. В результаті таємного голосування, одноголосно секретарем ради обрана Олена Третьякова, яка була обрана секретарем ради і у попередньому скликанні. Після обрання секретаря, було призначено першого заступника сільського голови, яким став Віктор Ситников. Заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради призначено Олександра Кирія, а також керуючого справами виконавчого комітету Ірину Лученко.

Питання утворення старостинських округів на сесії не розглядалось, бо на даний час на законодавчому рівні поки що не визначено порядок створення старостинських округів. Але з метою безперебійного надання послуг населенню та вирішення негайних питань, було затверджено старост сіл, а саме: старостами Козацького старостинського округу обрано Любов Сліпухіну, Сахнівського старостинського округу Олександра Іванова, Хижківського старостинського округу Анатолія Каліна, старостою сіл Духанівка, Анютине, Бережне обрано Тетяну Цибу.

Також, депутати утворили чотири постійних депутатських комісій, затвердили їх персональний склад та Положення про постійні депутатські комісії.

Утворили виконавчий комітет сільської ради, визначили його чисельність та затвердили персональний склад.

На засіданні першої сесії також були розглянуті інші питання, що стосуються діяльності сільської ради. З усіх питань, внесених на розгляд першої сесії, були прийняті відповідні рішення.

Першу сесію восьмого скликання провели конструктивно і саме з першої сесії розпочалася робота нової каденції Бочечківської сільської ради в умовах завершення адміністративної реформи й змін територіального устрою.

  

  

  

   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь