Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2020 08:49
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування

 Бочечківської сільської ради, депутати місцевих рад!

7 грудня ми відзначаємо свято – День місцевого самоврядування, адже саме цього числа 1990 року  Верховна Рада прийняла  Закон України «Про місцеві ради народних депутатів Української РСР та місцеве самоврядування». Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. І саме зараз депутати усіх рівнів, сільські та селищні голови, старости знаходяться на передовій розвитку й утвердження  основ народовладдя. Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія.  Ви найближче до простих людей, і саме ви намагаєтесь вирішувати найболючіші питання членів нашої громади.

Упевнений, що тільки разом, спільними зусиллями ми зробимо все для того, щоб Бочечківська громада була територією активного розвитку, розбудови та  процвітання, успішним прикладом реформи децентралізації.

Особливі слова подяки хочу висловити ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток, а ваш багатий досвід роботи стане прикладом для кожного з нас.

Бажаю всім, хто працював і працює на благо територіальної громади міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, непохитна віра у щасливе майбутнє нашої громади й України додають сили й наснаги, а розуміння і підтримка громадян завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та старости

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь