Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

МІНЦИФРА ТА МВС СПІВПРАЦЮЮТЬ З РАДОЮ ЄВРОПИ ЩОДО ПРОТИДІЇ НАСИЛЬСТВУ НАД ДІТЬМИ

Дата: 18.12.2020 14:46
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

16 липня Міністерство цифрової трансформації  долучилось до проєкту Ради Європи «Протидія насильству щодо дітей в Україні», який є продовженням попереднього проєкту Ради Європи з протидії насильству щодо жінок та дітей. Водночас МВС продовжує співпрацю з Радою Європи в рамках проєкту

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації та Міністерство внутрішніх справ.

Мета даного проєкту — забезпечити підтримку державним структурам, фахівцям та організаціям громадянського суспільства, які працюють у сферах протидії сексуальній експлуатації та насильству щодо дітей, у тому числі в цифровому середовищі. 

Розширення Інтернет-можливостей одночасно створює ризики, які становлять загрозу життю та здоров’ю дітей: сексторшн, кібергрумінг, кібербулінг, використання дітей у виробництві порнографічних продуктів.

Для посилення заходів у сфері безпеки та захисту прав дітей Мінцифра спільно з МВС розробляють Національну стратегію із захисту дітей у цифровому середовищі та активно працюють над змінами в законодавстві для криміналізації кібергрумінгу, зберігання дитячої порнографії без мети збуту та впровадження найвищих міжнародних стандартів в цій сфері. 

Спільні зусилля з міжнародними партнерами, Офісом Ради Європи, громадськими організаціями та міжвідомча взаємодія дозволять захистити дітей в онлайн-просторі.

За матеріалами Євроінтеграційного порталу: http://eu-ua.org/novyny/mincyfra-ta-mvs-spivpracyuyut-z-radoyu-yevropy-shchodo-protydiyi-nasylstvu-nad-ditmy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь