Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

УКРАЇНА ВПЕВНЕНО ЙДЕ ДО ПОВНОПРАВНОГО ЧЛЕНСТВА У ЄВРОСОЮЗІ

Дата: 18.12.2020 14:51
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

На цьому, коментуючи 22-ий Саміт Україна – Європейський Союз, наголосив Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ

«А знаєте, це дійсно був хороший Саміт. Все чітко, по-партнерськи, з величезною взаємною повагою та зацікавленістю. Тому що ми цікаві. Перспективні. Відповідальні. Не боїмося будь-яких викликів. І слова свого вміємо дотримувати, – зазначив Володимир Зеленський. – Саміт дав конкретику. Настільки зрозумілу, що декому довелося створювати альтернативну «картинку» на своїх телеканалах, щоб не загубитися на тлі реальних і позитивних новин з Брюсселя. До речі, вкотре ми бачимо цю готовність зіграти в чужу гру, щоб зберегти хоча б щось зі старого життя, вигідного лише для обраних. Може, про це вже час говорити жорстко й відверто? Так от, ніщо старе не повернеться».

За словами Володимира Зеленського, Україна впевнено йде до повноправного членства у Євросоюзі. І це є головним підсумком зустрічей у Брюсселі. Членство не як самоціль, а як визнання наших цінностей. Україна вже точно переросла чинну Угоду про асоціацію й прагне до її оновлення. До більших амбіцій та глибини.

Україна отримає також «промисловий безвіз». Це дасть ще більше можливостей для нашого експорту. Вже почала роботу відповідна експертна місія. Тобто більше ринків збуту, більше конкурентних можливостей, більше робочих місць, більше технологій.

«Україна отримає «відкрите небо». Після семи років різних маніпуляцій нарешті маємо чітке розуміння, що Угода про спільний авіапростір буде підписана найближчим часом. Це – мільйони можливостей для більш легких подорожей і бізнесових контактів. Звісно, після пандемії. Бо ми і є частина цивілізації, – підкреслив Президент України. – До речі, саме Євросоюз підтвердив, що допоможе Україні отримати справжню вакцину, коли вона з'явиться й не викликатиме сумнівів у вчених. Тому не раджу дуже вірити в передвиборчі «ініціативи» окремих циніків, які вже вакцинувалися неперевіреними засобами».

Повністю знято всі штучні побоювання щодо безвізу для українців. Скільки ефірів, заголовків та дописів щодо якоїсь «загрози» для безвізу були повною брехнею, і ми це ще раз підтвердили – на найвищому рівні.

«Євросоюз підтримав нашу активність у переговорах у Нормандському форматі та у Тристоронній контактній групі. Всі аспекти цих перемовин цілком зрозумілі нашим європейським друзям. Та й у документах за підсумками Саміту всі формулювання на сто відсотків проукраїнські, – підбив підсумки Володимир Зеленський. – Лондон тільки додасть нам позитиву. Побачите!».

За матеріалами: https://www.facebook.com/zelenskiy95


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь