Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В Козацькому НВК встановили новий твердопаливний котел

Дата: 24.12.2020 10:30
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

За дорученням Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА з робочою поїздкою в селі Козацьке побував заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр КИРІЙ, де разом зі старостою Козацького старостинського округу Любов’ю СЛІПУХІНОЮ відвідали Козацький НВК, в якому встановлено новий твердопаливний котел.

Як зазначив Олександр КИРІЙ, твердопаливний котел потужністю 500 кВт був придбаний за кошти бюджету Бочечківської сільської об'єднаної територіальної громади у сумі близько 830 тис.грн.

Котел встановили, провели випробування і здали в експлуатацію. І вже сьогодні діти, учні, вихователі та вчителі Козацького НВК, а також працівники та відвідувачі Козацького будинку культури та бібліотеки мають змогу переконатися у перевагах роботи нового котла. Раніше приміщення обігрівали застарілі котли, що мали малу потужність, через це у приміщеннях було недостатньо тепло. На сьогодні в приміщеннях температурний режим сягає 24-25°С.

 «В першу чергу ми піклуємося про людей нашої громади, про їх здоров'я, комфорт і безпеку. Сільська рада не стоїть осторонь від проблем, які виникають. Наразі котел запустили. У ньому можна спалювати як дрова так і інше тверде паливо. Тепер у приміщеннях Козацького НВК, Козацького будинку культури та бібліотеки буде тепло і комфортно, до того ж це значна економія бюджетних коштів.», - також зазначив Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь