Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Новорічні привітання дітей Бочечківського НВК

Дата: 24.12.2020 15:01
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Новорічні свята завжди пов’язані із здійсненням бажань. У Новий рік та на Різдво Христове усі діти чекають на подарунки та потребують уваги дорослих.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості.  І як добре, що у нашій громаді є справжні добродії, які дбають про наших доньок і синів, аби вони росли здоровими, щасливими та впевненими у майбутньому. Приємно відчувати, що в наш непростий час існують люди, яким не байдужа доля підростаючого покоління. Країна, в якій діти зростають в любові та щасті, має всі шанси на успішний розвиток і процвітання.

Найприємнішим сюрпризом для малечі були новорічні подарунки від місцевих спонсорів та меценатів.

За доброю традицією для учнів Бочечківської територіальної громади стало отримання подарунків від меценатів Віктора Григоровича ГАЛИ та Олександра Вікторовича КИРІЯ, які привітали дітей Бочечківського, Духанівського та Козацького НВК солодкими подарунками.

 Подарунки від ТОВ «БіоЛат» (керівник ФЕДОРЕНКО Тетяна Тихонівна) отримали маленькі жителі сіл Сахни, Бондарі, Савойське, від ТОВ «Вітчизна» (керівник ЧИЖИК Сергій Вячеславович) отримали дітки із сіл Хижки та Прилужжя.

Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію, віддаєте частинку себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги. Сподіваємося, що наша співпраця і добрі відносини триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.                                                                                                

 Керівництво Бочечківської територіальної громади, учнівський, батьківський та педагогічний колективи висловлюють щиру подяку за Вашу підтримку і подарунки.

Сердечно вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть Вас до успіхів. Низький уклін Вам за натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашої громади. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам і нашим діткам!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь