Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

«ВСЕ ДЛЯ БІЗНЕСУ НА ОДНОМУ САЙТІ» — НОВА СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМА ДІЯ.БІЗНЕС

Дата: 29.12.2020 10:06
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації запустило нову соціальну рекламу про портал Дія.Бізнес

Креативна ідея відеоролика полягає в тому, що корисні та важливі ініціативи Мінцифри помічають не всі громадяни на фоні глобальної недовіри до державних інституцій. 

«Краще б зібрали все для бізнесу на одному сайті», – говорить громадянин у відеоролику. При цьому все для бізнесу вже на одному сайті – на порталі Дія.Бізнес: 50 видів безкоштовних онлайн-консультацій для підприємців; національна онлайн-школа для підприємців із освітніми серіалами ; сервіси і програми підтримки для бізнесу; мапа інфраструктури підтримки підприємництва; шаблони необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу; кейси українських підприємців; актуальні новини; каталог акцій та можливостей для підприємців від партнерів Дія.Бізнес; виставки в онлайн-форматі та багато іншого.

На виробництво відеоролика не витрачено державного бюджету. Комунікаційна кампанія проєкту реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Це вже третій соціальний відеоролик про проєкт Дія.Бізнес. Перший відеоролик розповідав про безкоштовні консультації з продажів, маркетингу та фінансів на порталі Дія.Бізнес. Другий відеоролик розповідав про безкоштовну бізнес-школу на порталі Дія.Бізнес.

За матеріалами сайту Мінцифри: https://thedigital.gov.ua/news/vse-dlya-biznesu-na-odnomu-sayti-nova-sotsialna-reklama-diyabiznes


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь