Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

«ВСЕ ДЛЯ БІЗНЕСУ НА ОДНОМУ САЙТІ» — НОВА СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМА ДІЯ.БІЗНЕС

Дата: 29.12.2020 10:06
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації запустило нову соціальну рекламу про портал Дія.Бізнес

Креативна ідея відеоролика полягає в тому, що корисні та важливі ініціативи Мінцифри помічають не всі громадяни на фоні глобальної недовіри до державних інституцій. 

«Краще б зібрали все для бізнесу на одному сайті», – говорить громадянин у відеоролику. При цьому все для бізнесу вже на одному сайті – на порталі Дія.Бізнес: 50 видів безкоштовних онлайн-консультацій для підприємців; національна онлайн-школа для підприємців із освітніми серіалами ; сервіси і програми підтримки для бізнесу; мапа інфраструктури підтримки підприємництва; шаблони необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу; кейси українських підприємців; актуальні новини; каталог акцій та можливостей для підприємців від партнерів Дія.Бізнес; виставки в онлайн-форматі та багато іншого.

На виробництво відеоролика не витрачено державного бюджету. Комунікаційна кампанія проєкту реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Це вже третій соціальний відеоролик про проєкт Дія.Бізнес. Перший відеоролик розповідав про безкоштовні консультації з продажів, маркетингу та фінансів на порталі Дія.Бізнес. Другий відеоролик розповідав про безкоштовну бізнес-школу на порталі Дія.Бізнес.

За матеріалами сайту Мінцифри: https://thedigital.gov.ua/news/vse-dlya-biznesu-na-odnomu-sayti-nova-sotsialna-reklama-diyabiznes


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь