Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

«Бюджет громади прийнято - маємо забезпечити стабільність для життя населення на території громади» - зазначив Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ

Дата: 31.12.2020 09:45
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

«Бюджет громади прийнято - маємо забезпечити стабільність для життя населення на території громади» - зазначив Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ

Вибори завершено, настав час дій і депутати сільської ради, адміністративний блок і я, як сільський голова, маємо докласти усіх зусиль, щоб жителі нашої Бочечківської територіальної громади почували себе впевнено, - повідомляє Віктор Борошнєв.

Першим важливим кроком для нової влади стало прийняття на сесії сільської ради, що відбулася 24 грудня, головного документу - "Бюджету Бочечківської сільської територіальної громади на 2021 рік", що сформовано з урахуванням вимог чинних Податкового і Бюджетного кодексів України та інших нормативно-правових актів, прогнозованих макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2021 рік, яким і керуватимемося в своїй діяльності протягом року. Звичайно, вносячи до нього корективи відповідно до бюджетних надходжень. Дохідну частину бюджету Бочечківської сільської територіальної громади було обраховано в сумі 46423,6 тис.гривень.

Видатки по галузях бюджетної сфери заплановані на підставі вимог Бюджетного кодексу України з урахуванням особливостей складання розрахунків до проєктів бюджетів на наступний бюджетний період. Таким чином видаткову частину сільського бюджету сформовано в загальній сумі 46 423,6  тис. гривень. У першу чергу по захищеним статтям основними напрямами видатків бюджету Бочечківської сільської територіальної громади є галузь освіти, на забезпечення діяльності якої передбачено 24387,3 тис. гривень: це надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладам – 22885,9 тис.грн; надання позашкільної освіти позашкільними закладами освіти, заходи із позашкільної  роботи з дітьми - 408,7 тис.грн, забезпечення діяльності центру професійного розвитку педагогічних працівників - 376,6 тис.грн тощо.

          Також важливими є розвиток галузі культури і мистецтва, на яку у бюджеті сільської територіальної громади видатки передбачаються в сумі 2224,5 тис.грн. На надання первинної медичної допомоги населенню, що надається амбулаторно-поліклінічними закладами (відділеннями), передбачено коштів у сумі 2369,3 тис.гривень.

На 2021 рік прийнято п'ять програм, що спрямовані на соціальне забезпечення жителів громади по галузі "Соціальний захист та соціальне забезпечення". Обсяг видатків на ці програми по загальному фонду доведений у сумі 3137,767 тис. гривень.

          Крім того, на організацію та проведення громадських робіт у місцевому бюджеті передбачаються кошти в сумі 87,8 тис. гривень. На інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення - 282,5 тис. гривень.

Організація благоустрою населених пунктів залишається пріоритетним напрямом роботи. По загальному фонду передбачається виділити кошти в сумі 1582 тис. грн.

Дякуємо депутатам, керівникам підприємств, платникам податків за плідну працю спрямовану на розвиток громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь