Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Аматори сцени Бочечківського будинку культури представили відео-ролик «Зі старим новим роком Вас вітаєм, щастя на весь рік бажаєм!»

Дата: 13.01.2021 12:20
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Останній день старого і перший день нового року українці відзначали як свята Меланки (Маланки) і Василя. На відміну від Різдва і Хрещення, ці дні не мали важливого значення в релігійному календарі, тому в їхній обрядовості майже непомітно церковних мотивів.

Специфічними складовими традиційного українського новоріччя були величальні обходи й поздоровлення (щедрування, засівання), ритуальний обмін вечерею, обряди та ігри з масками ("Маланка", "Коза") та інші. Деякі з них широко побутують й донині.

Відео-ролик «Зі старим новим роком Вас вітаєм, щастя на весь рік бажаєм!» представлений від аматорів сцени Бочечківського будинку культури можна переглґнути за посиланням: https://www.facebook.com/100018090421468/videos/765877867358554/?notif_id=1610533326332773&notif_t=video_processed&ref=notif


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь