Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ПОРТАЛ УПРАВЛІННЯ ЗНАННЯМИ НАДС

Дата: 12.02.2021 09:38
Кількість переглядів: 463

З лютого 2020 року розпочав роботу Портал управління знаннями НАДС. Завдяки чому публічні службовці отримали можливість покращувати знання вдома чи, навіть, під час обідньої перерви

Адже відтепер їхати кудись на навчання не потрібно. Все це можна робити онлайн.

Портал призначений для:

-       забезпечення розвитку ринку освітніх послуг у сфері професійного навчання;

-       інформування провайдерами про наявні освітньо-професійні та освітньо-наукові програми підготовки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», загальні та спеціальні програми підвищення кваліфікації;

-       організації електронної взаємодії суб’єктів Порталу з метою забезпечення професійного розвитку державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, обміну практиками та досвідом.

Користувачами Порталу можуть бути будь-які особи, які використовують інформацію, розміщену на ньому.

Користуватися Порталом для доступу до інформації про освітні послуги у сфері професійного навчання та суб’єктів надання таких послуг з метою формування запитів на отримання відповідних освітніх послуг можуть тільки зареєстровані користувачі – державні службовці, голови місцевих державних адміністрацій, їх перші заступники, заступники, посадові особи місцевого самоврядування. 

          Зареєстровані користувачі мають можливість:

-       здійснювати пошук інформації щодо освітніх послуг у сфері професійного навчання за регіонами, напрямами (темою), рейтингом та формами, датами проведення навчання тощо;

-       здійснювати особисте планування професійного навчання шляхом пошуку освітньо-професійних, освітньо-наукових програм та програм підвищення кваліфікації;

-     формувати запити на участь у навчанні за програмами підвищення кваліфікації;

-     переглядати інформацію щодо пройденого навчання та здобутих результатів за програмами підвищення кваліфікації;

-  брати участь у формуванні рейтингу провайдерів, програм підвищення кваліфікації, викладачів (тренерів) шляхом оцінювання програм підвищення кваліфікації та залучених до проведення відповідного навчання викладачів (тренерів).

За рік роботи Портал довів свою ефективність та актуальність. І яскравим підтвердженням є статистичні дані. Станом на 2 лютого 2021 року зареєстровано 126 провайдерів освітніх послуг та 207 викладачів. Понад 50 тисяч зареєстрованих користувачів мають змогу обирати теми та напрями підвищення кваліфікації майже з 1000 загальних та спеціалізованих програм різноманітного тематичного спрямування.

          Функціонал Порталу дозволяє користувачам здійснювати пошук програм за напрямом підвищення кваліфікації чи датою. А також швидко реєструватися на той чи інший навчальний курс. Наступний крок – сумлінно навчатися та у підсумку отримати сертифікат, який підтвердить успішне освоєння обраної вами навчальної програми.

Якщо Ви ще не доєдналися - не зволікайте! Це чудова можливість використовувати свій вільний час раціонально, щоб зростати професійно!

Посилання на Портал https://pdp.nacs.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь