Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Сумська обласна служба зайнятості інформує

Дата: 12.02.2021 11:25
Кількість переглядів: 422

В. Підлісний: «В арсеналі обласної служби зайнятості чимало важелів,

які сприяють пошуку роботи тим, хто її потребує»

 

Днями на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся випуск слухачів з професії «Електрогазозварник».

Комісія з представників роботодавця Тетяна Біловодська - начальник ДНП (департамент навчання персоналу) та Євгеній Яковенко - начальник технологічного бюро управління головного зварника АТ «СМНВО-Інжиніринг» відмітили ґрунтовну підготовку слухачів та запропонували роботу на своєму підприємстві.

- В арсеналі обласної служби зайнятості чимало важелів, які які сприяють пошуку роботи тим, хто її потребує, - розповідає директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Тисячі жителів Сумщини набули нових спеціальностей у Сумському центрі професійно-технічної освіти, що діє при службі зайнятості. Причому, ці професії затребувані на ринку праці нашої області. Майже всі, хто навчався, працевлаштовані. Через лічені дні до навчання приступають групи електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварників, продавців продовольчих та непродовольчих товарів, кухарів та бджолярів. Для зручності навчання організовуємо не лише в обласному центрі, а й на базі Хоружівського відділення ЦПТО Недригайлівського району.

Серед безробітних попитом користуються курси цільового призначення. У лютому цього року, приміром, вони діють майже в кожному районі нашої області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь