Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Вітання Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 09:31
Кількість переглядів: 311

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

 

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років воєн і локальних конфліктів в інших державах. Але час нездатний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України.

Зі всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою, її тінь торкнулась майже кожної української родини. Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Окрім Афганістану українці несли службу в Лівані, Угорщині, Єгипті,  Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Вони з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.

Вічна пам’ять воїнам, які загинули при виконанні свого військового обов’язку, пам'ять про їх подвиг буде передаватися прийдешнім поколінням.

Вшануємо пам'ять загиблих, схилимо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам'ять!

          Шануємо живих, Ви - Герої назавжди!

Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я на довгі роки, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

 

 З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та старости

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь