Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ EUКРАЇНА РОЗПОЧИНАЄ ДРУГУ ФАЗУ СВОЄЇ РОБОТИ

Дата: 01.03.2021 15:37
Кількість переглядів: 332

За ініціативи Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги СТЕФАНІШИНОЇ і за підтримки Представництва ЄС в Україні та проєкту @Association4U розпочинається  другий етап кампанії EUКраїна, у рамках якої урядовці будуть розповідати, що вони зробили для того, щоб Україна якомога швидше стала по-справжньому європейською державою

Протягом двох місяців інформаційна кампанія EUКраїна розповідала про Шість базових цінностей Європейського Союзу – Гідність, Свободу, Демократію, Рівність, Верховенство права і Повагу до прав людини. І про те, як європейські цінності проявляються у щоденному житті українців.

«Цінності – не якась абстракція, вони мають практичне втілення. Так зручні електронні державні послуги, які ми отримуємо через застосунок «Дія», є вираженням цінності демократії. Комфортні Центри надання адмінпослуг – це про гідність. А пандуси в будинках, якими можуть скористатися люди з інвалідністю, один із проявів рівності, – зазначила Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга СТЕФАНІШИНА. – Насправді таких прикладів в Україні за останні роки стало чимало. Просто ми, занурені у свої щоденні турботи, часто не помічаємо цих поступових позитивних змін».

За ініціативи Ольги СТЕФАНІШИНОЇ і за підтримки Представництва ЄС в Україні та проєкту @Association4U розпочинається другий етап кампанії EUКраїна.

«Разом з Вами ми спитаємо урядовців, що вони зробили для того, щоб Україна якомога скоріше стала по-справжньому європейською державою, – зазначають організатори інформаційної кампанії EUКраїна. – Протягом наступних місяців державні органи влади будуть розповідати про свої досягнення на шляху України до Євросоюзу. Стежте за нашими постами, і пишіть свою думку або питання в коментарях. Тому що підзвітність влади – це теж ознака європейських цінностей. Це – євроінтеграція!».

Детальніше про урядову інформаційну кампанію EUкраїна тут: https://association4u.in.ua/

#Інтегруємось#ЦеЄвроінтеграція

Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції

Комітет ВРУ з питань інтеграції України до ЄС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь