Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

21 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 19.03.2021 13:48
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Від імені голови Конотопської районної ради Віктора БИКА, з професійним святом Дня працівників житлово-комунального господарства, представників сфери житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бочечківської сільської ради привітав Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ.

За сумліну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, людяність та з нагоди професійного свята, Віктор Іванович вручив головному спеціалісту відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, містобудування та архітектури Ользі МОЗГОВІЙ Грамоту голови Конотопської районної ради.

«День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення – це свято людей, від професіоналізму та відповідальності  яких  залежить благополуччя кожного населеного пункту громади, кожного її жителя.

Ваша праця безпосередньо спрямована на добробут  людей, тому що  сприяє зростанню комфортності життя та підтриманню його гідного рівня,  забезпечує  потреби людей у повсякденних  і  життєво необхідних послугах, що є запорукою   хорошого настрою та гарного самопочуття!

Бажаємо всім комунальникам  успіхів у добрих починаннях,  витримки,  доброзичливих споживачів та оптимізму.  Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають Вашу душу!», - сказав Віктор БОРОШНЄВ.

Зазначимо, що День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні у третю неділю березня, цього року - 21 березня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь