Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З 24 БЕРЕЗНЯ НА ТЕРИТОРІЇ КИЇВСЬКОЇ ТА СУМСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ДІЯТИМЕ ЧЕРВОНИЙ РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Дата: 23.03.2021 09:16
Кількість переглядів: 1217

Фото без опису

00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. на території Київської та Сумської областей діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 березня

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор ЛЯШКО, впродовж останнього місяця в зазначених регіонах відмічається погіршення ситуації.

«У Київській області щотижнева кількість нових випадків  захворювань на COVID-19 за останній місяць збільшилась в 4 рази, а за останній тиждень  захворюваність зросла на 45%. У Сумській області  щотижнева кількість нових випадків захворюваності збільшилась у 5 разів, а останній тиждень показав приріст на 81 %», – зазначив Віктор Ляшко.

Він також додав, що схожими темпами зростає і кількість нових випадків госпіталізацій як підтверджених, так і з підозрою на COVID-19. Наприклад, у Сумській області за останній місяць кількість нових госпіталізацій хворих до ковідних лікарень зросла у 2 рази, у Київській області кількість госпіталізацій зросла у 3 рази.

Крім того, обидва регіони є одними з лідерами за рядом інших показників, зокрема, за коефіцієнтом виявлення нових випадків серед загальної кількості проведених досліджень.

Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Київської та Сумської областей.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Головам облдержадміністрацій доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/z-24-bereznya-na-teritoriyi-kiyivskoyi-ta-sumskoyi-oblastej-diyatime-chervonij-riven-epidemichnoyi-nebezpeki


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь