Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В онлайн-режимі проведено нараду з питань організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання

Дата: 07.04.2021 13:29
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

6 квітня 2021 року  працівниками КУ «Бочечківський ЦПР ПП» проведено в онлайн-режимі на платформі ZOOM нараду з заступниками директорів закладів загальної середньої освіти та вчителями інформатики Бочечківської сільської ради, Дубов'язівської селищної ради, Попівської сільської ради, на якій обговорено питання організації освітнього процесу в закладах освіти під час карантину.

Консультант центру Голуб Н.А. назвала основні документи, які регламентують роботу закладів освіти у період карантину та особливості організації ефективного освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Під час наради Бережний О.В. (учитель інформатики Козацького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ») і Костирко Я.В. (учитель інформатики Попівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів) розповіли про особливості роботи на електронній освітній платформі Google classroom і сервісі Zoom.

Підбиваючи підсумки наради, Голуб Н.А.  звернула увагу на необхідність реалізації всіх існуючих можливостей щодо впровадження технологій дистанційного навчання, забезпечення  взаємодії та зворотного зв’язку між всіма учасниками освітнього процесу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь