Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Дата: 26.04.2021 11:17
Кількість переглядів: 1190

Фото без опису

Шановні мешканці Бочечківської громади,

шановні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС!

 

26 квітня минає 35 років з дня страшної трагедії - аварії на Чорнобильській АЕС. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

Цей день залишив слід в історії не лише України, але й усього світу назавжди. Сотні тисяч людей вимушені були покинути свої радіоактивно забруднені домівки, залишаючи там частинку свого серця. Інвалідність та смерть численних ліквідаторів аварії; підвищення рівня захворюваності мільйонів людей, а особливо дітей – це ті страшні наслідки аварії, які ми переживаємо і досі.

Ми ніколи не забудемо подвиг пожежників, військовослужбовців, науковців, медиків, будівельників, які не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям захищали світ від радіаційного лиха. Багато з учасників ліквідації, на жаль, уже відійшли у вічність.

У цей сумний день ми схиляємо голови перед загиблими і пам'ятаємо про наш неоплатний борг перед тими, хто, віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом. Вічна і світла їм пам'ять!

Шановні ліквідатори та учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, висловлюємо вам глибоку вдячність за ваш великий подвиг, за те, що ви зробили для нас і всіх майбутніх поколінь. Кожен з вас - справжній герой, який ціною власного життя та здоров’я, без зайвих вагань та роздумів ліквідовував наслідки аварії, ви робили все від вас залежне для збереження життя людей у всьому світі.

Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, довгих років життя, сімейного затишку та благополуччя. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Впевнені, що страшна трагедія стала жорстким уроком для всього світу, і прикладом мужності і героїзму наших співгромадян.

 

З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та старости


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь