Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

«Сумигаз»»: 188 тисяч домогосподарств приватного сектора не мають технічного обслуговування

Дата: 20.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

У АТ «Сумигаз» закликають споживачів подбати про безпеку та укласти договори на технічне обслуговування внутрішніх газових мереж. На сьогодні у Сумській області не обслуговуються мережі 188 тисяч домогосподарств приватного сектора. 

 Відповідно до законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та газове обладнання у квартирах і приватних будинках несуть їх власники.

 «Сумигаз пропонує споживачам єдину вартість проведення технічного обслуговування внутрішніх мереж. Вартість робіт разом з ПДВ складає 300 грн. на рік. Кожна родина може самостійно подбати про свою безпеку та своїх близьких. Регулярне технічне обслуговування один раз на рік дозволяє утримувати внутрішні газові мережі у справному стані», - зазначає директор з капітального будівництва АТ «Сумигаз» Катерина Дакар.

 

Що отримує споживач, підписавши угоду з газорозподільною компанією?

  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;

  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;

  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах.                                                                                                                              Укласти договір з газорозподільною компанією споживачі природного газу можуть у 104.ua Клієнтському просторі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь