Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Зустріч лідерів учнівського самоврядування Бочечківського НВК та Козацького НВК з Бочечківським сільським головою Віктором БОРОШНЄВИМ та представниками громади

Дата: 28.05.2021 13:16
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Молодь творить майбутнє: мріє, забігає наперед, будує грандіозні плани і проєкти. Саме в лавах теперішньої молоді перебувають ті, хто завтра стане біля керма громади, держави.

Учнівське самоврядування – один із головних напрямів діяльності учнівської молоді. Зараз для молоді відкриваються цілком нові перспективи. Сьогодення потребує лідерів нової формації, людей компетентних, ініціативних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.

Сьогодні, 28 травня 2021 року, на базі Бочечківського НВК відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти з Бочечківським сільським головою Віктором БОРОШНЄВИМ. В зустрічі взяли також участь перший заступник сільського голови Віктор СИТНИКОВ, начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Світлана СТЕПАНЕНКО та директор Бочечківського НВК Ганна ВНУЧКОВА під девізом: "Молодь і громада: зміни заради майбутнього!".

Розвиток учнівського лідерського руху та активність учнівського самоврядування здійснюються тільки на засадах взаєморозуміння і активного партнерства з органами місцевої влади.

Зустріч пройшла за «круглим столом» у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Лідери мали унікальну можливість презентувати свої проекти, а саме: «Шкільна велостоянка», «Навіки в пам’яті народній», «Збережемо довкілля для себе», «Квітуче село - територія дружньої співпраці» тощо.

 Молодь наживо поспілкувалася з представниками громади, поставили питання, які є актуальними для мешканців громади очима дітей, почули з перших вуст про плани на майбутнє. Діти цікавились питаннями пов'язаними із організацією дозвілля молоді, благоустроєм населених пунктів, баченням проблем життєдіяльності громади та перспективами щодо їх вирішення.

В результаті зустрічі лідери учнівського самоврядування, а також представники громади отримали Сертифікати лідера та символічні сувеніри.

Підсумовуючи зустріч, після перегляду презентацій і відповівши на питання, які цікавили учнівську молодь сільський голова Віктор БОРОШНЄВ зауважив, що всі проекти сподобалися і що треба продовжувати вдосконалювати співпрацю з активною молоддю заради майбутнього нашої громади. Також, додав Віктор СИТНИКОВ, що активна молодь має стати елітою нашого суспільства. А це можливо тільки у випадку, якщо свої лідерські здібності ми, дорослі,  допоможемо їм розкрити на рівні громади.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь