Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НА НАРАДІ ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ ВІКТОРУ БОРОШНЄВУ ПРОАНАЛІЗОВАНО РОБОТУ ЗА ПОПЕРЕДНІЙ ТИЖДЕНЬ ТА ОБГОВОРЕНО ПЛАНИ НА НАСТУПНИЙ

Дата: 07.06.2021 15:06
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

07 червня 2021 року, під головуванням Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА відбулась чергова нарада за участю заступників сільського голови Віктора СИТНИКОВА та Олександра КИРІЯ, секретаря сільської ради Олени ТРЕТЬЯКОВОЇ, а також керівників структурних підрозділів  сільської ради та старост.

Під час наради, старости інформували про підсумки роботи за попередній тиждень та доповіли про проблемні питання, які постали для вирішення на наступний.

Керівники відділів сільської ради поінформували керівництво громади про хід виконання завдань та озвучили нагальні питання, що потребують вирішення.

На нараді були розглянуті питання, а саме: питання благоустрою населених пунктів громади (вуличне освітлення, стан забезпечення населення громади балонним скрапленим газом, вирішення питань щодо видалення аварійних дерев, відповідно до звернень громадян тощо), стан надходжень до бюджету громади, питання соціального спрямування та інші.

Одночасно, сільський голова Віктор БОРОШНЄВ звернув увагу на підготовку та проведення заходів з нагоди останнього дзвоника у навчальних закладах громади.

За результатами наради виконавцям надано відповідні доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь