Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

17 червня 2021 року у Бочечківській територіальній громаді урочисто відкрито поліцейську станцію у селі Козацьке

Дата: 18.06.2021 08:49
Кількість переглядів: 440

Відкриття поліцейської станції – це перший крок до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» та до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейським.

Поліцейська станція в с.Козацьке стала першою з восьми, які планується відкрити на території Конотопського району.

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» відбулась завдяки небайдужому мешканцю громади, постійному меценату, засновнику ТОВ АФ «Козацька» Віктору Григоровичу ГАЛІ. Саме завдяки зусиллям Віктора Григоровича, Бочечківська громада отримала свого поліцейського офіцера громади. Ця підтримка - свідчення небайдужого ставлення до життєдіяльності громади. Дуже приємно, що в наш час, існують такі люди, як Віктор Григорович, які роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Відтепер, наша громада, до якої входять 13 сіл, в яких проживають майже 5 тисяч населення, отримала свого поліцейського офіцера громади. Ним став старший дільничний офіцер поліції Конотопського районного відділу поліції, капітан поліції Богдан Миколайович Гайдін.

З нагоди відкриття поліцейської станції до Бочечківської громади завітали заступник начальника головного управління Національної поліції України в Сумській області Микола ХУДЕНКО, заступник начальника управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції України в Сумській області Сергій СТАТИВА та начальник Конотопського районного відділу поліції головного управління Національної поліції України в Сумській області Сергій ЗАБОЗЛАЄВ, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр БЕСКОРОВАЙНИЙ, заступник голови Конотопської районної ради Андрій ЯРОВИЙ.

З вітальним словом до присутніх звернувся Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ, зазначивши, що ця подія зіграє важливу роль в підтримці громадського порядку і безпеки жителів нашої громади. 

Проект передбачає, що офіцер громади повинен забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, щоб своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Тому бажаємо нашому поліцейському офіцеру плідної роботи, а ми всіляко йому допомагатимемо у його повсякденній діяльності.

Поліцейський офіцер громади Богдан ГАЙДІН подякував за довіру і запевнив, що буде робити все можливе, аби люди йому довіряли і відчували себе у безпеці.

Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення, де є робочий кабінет та кімната відпочинку, необхідна оргтехніка, канцелярське приладдя тощо.

    

    

       

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь