Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У липні ціна газу в тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» залишається незмінною – 7,99 грн за кубометр

Дата: 01.07.2021 10:19
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

Незважаючи на здорожчання газу на українських та світових енергобіржах, для споживачів ТОВ «Сумигаз збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вартість газу у липні не зросте: у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» вона становитиме 7,99 грн за кубометр.

Клієнти ТОВ «Сумигаз збут», які вже обрали дану тарифну пропозицію або  планують зробити це зараз, можуть не хвилюватися – ціна енергоресурсу не зміниться. Однак у компанії наголошують: щоб зменшити цифри в зимових платіжках за газ до 40%, необхідно підключитися якнайшвидше. Щомісячний індивідуальний платіж розраховується за такою формулою: річний об’єм спожитого клієнтом газу множиться на фіксовану на рік ціну та ділиться на кількість місяців, що залишилась до кінця дії тарифу.  

Немає про що хвилюватися й отримувачам субсидій. Зміна тарифу жодним чином не вплине на призначення державної допомоги, оскільки розмір субсидії розраховується за соціальними нормативами один раз на рік. Ви будете отримувати державну допомогу за встановленим графіком, який не залежить від того, який газовий тариф ви обрали.

Після завершення дії тарифу спеціалісти ТОВ «Сумигаз збут» розрахують різницю між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив споживач.

Якщо ви використали менше газу, ніж оплатили, надлишок коштів залишиться на вашому особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо ви використали більше газу, ніж оплатили, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр.

Більше необхідної інформації щодо тарифу, а також калькулятор який допоможе  розрахувати ваш приблизний щомісячний платіж, шукайте на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

Перейти на тариф споживачі можуть у зручний для себе спосіб:

Нагадаємо, підключити тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» можна до 31 серпня 2021 року. Діятиме він до 30 квітня 2022. Наразі можливістю сплачувати за газ рівними частинами щомісяця скористалися вже понад 1200 клієнтів «Сумигаз збуту».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь