Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Вітання випускникам громади від Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА

Дата: 05.07.2021 09:26
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Милі і дорогі наші випускники!

Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним!

Випускний - це одночасно весела і дуже сумна подія. У цей день випускники назавжди прощаються зі школою, а вчителі - зі своїми учнями.

Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння, підтримку і за той безцінний багаж знань.

Шановні випускники, сьогодні ви залишаєте рідну школу, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. В школі вас вчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Вчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань.

Ви вступаєте у доросле життя, покидаючи стіни школи, і робите перші серйозні кроки на своєму шляху. Бажаємо вам сил і мужності прийняти цю відповідальність, уникнути непоправних помилок. Не бійтеся труднощів і сміливо приймайте рішення, застосовуючи розум і власні почуття. Нехай життя буде для вас захоплюючою подорожжю, яка буде давати вам цінні уроки, які підуть вам на користь. І нехай сьогодні кожен з вас зможе з упевненістю сказати, що майбутнє у нього буде світлим, а плани — грандіозними.

Особливо хвилюючий цей день для батьків випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину. Нехай же ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.

Зі святом!

З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та старости


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь