Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

МОЗ ТА ЮНІСЕФ РОЗПОЧАЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКУ КАМПАНІЮ НА ПІДТРИМКУ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19

Дата: 05.07.2021 11:21
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Міністерство охорони здоров'я разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та партнерами розпочали національну кампанію «Захищені», яка розповідає про переваги вакцинації від COVID-19 через історії українців, які вже отримали щеплення

Кампанія покликана через особисті історії показати, чому важливо вакцинуватися, та мотивувати інших захистити себе від COVID-19. ЇЇ героями, яких невдовзі побачать по всій країні, є пенсіонери, лікарі, освітяни, соцпрацівники, люди з супутніми захворюваннями, релігійні лідери й працівники критичної інфраструктури.

Кожен з них вакцинувався із різних причин, але тепер усі вони – захищені і готові через особисту історію показати іншим, що вакцинація від COVID-19 – це безпечно, ефективно і дає можливість повернутись до звичного життя. «Вакцинувалась, щоб бачитися з онучкою», «Вакцинувався, бо хочу знову подорожувати», «Вакцинувалась, бо для хворих на діабет – це єдиний порятунок», – кожен з них показує важливість вакцинації через персональний досвід.

Обличчя героїв з прямою мовою про те, що найбільше мотивувало отримати щеплення, невдовзі з'являться на зовнішній рекламі у різних містах і оживуть у соцмережах. Також їх можна побачити за посиланням: http://sm.gov.ua/ru/oda/25415. Їхні історії можна буде почитати у спецпроєкті від видання The Ukrainians, а також почути на радіо.

«Нині дехто вагається, чим краще вакцинуватися, а я думаю, що немає різниці — будь-якою із доступних схвалених вакцин, аби тільки повернутися до нормального життя», – говорить героїня кампанії, лікарка з міста Косів на Івано-Франківщині Наталія ЛІХОШЕРСТОВА.

Нагадаємо, в Україні триває вакцинація від COVID-19. Наразі щеплюють пріоритетні групи населення, серед яких медики, працівники соціальної та освітньої сфер, маломобільні групи населення, люди віком 60+ тощо. Записатися на вакцинацію можна у сімейного лікаря чи найближчому пункті щеплень. Якщо людина не належить до пріоритетних груп, то можна стати у лист очікування у найближчому центрі масової вакцинації через сайт або мобільний додаток «Дія» або контакт-центр МОЗ:  0 800 60 20 19. Деталі на https://vaccination.covid19.gov.ua/. Кампанія «Захищені» є продовженням минулорічної кампанії солідарності «Дякую», що перемогла на European Excellence Awards 2020 та була покликана подолати дискримінацію щодо медичних працівників, людей, які захворіли на COVID-19, а також працівників, які опинилися на передовій у різних соціальних сферах.

Реалізацію кампанії підтримали Агентство США з міжнародного розвитку та Світовий банк. Креативний концепт розробила агенція Vandog.

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті https://vaccination.covid19.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь