Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ГОЛОВА БОЧЕЧКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ «КОЗАЦЬКИЙ РОДОСЛАВ» У РАМКАХ СВЯТКУВАННЯ 362-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ ВІЙСЬКА І.ВИГОВСЬКОГО В КОНОТОПСЬКІЙ БИТВІ 1659 РОКУ, ЯКИЙ ВІДБУВСЯ В С.ШАПОВАЛІВКА ТА МІСЬКОМУ ПАТРІОТИЧНОМУ ФЕСТИВ

Дата: 11.07.2021 13:50
Кількість переглядів: 428

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ 10 липня у селі Шаповалівка взяв участь у святкових заходах з нагоди 362-ї річниці перемоги війська під проводом гетьмана України Івана Виговського у Конотопській битві 1659 року.

У рамках заходів Віктор Іванович разом із народними депутатами, представниками обласної, районної та місцевої влади поклав квіти до пам’ятника гетьману Івану Виговському та пам’ятного знаку учасникам антитерористичної операції.

11 липня Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ разом з керуючим справами виконкому Іриною ЛУЧЕНКО взяли участь у мітингу з нагоди 362-ї річниці перемоги війська українського у Конотопській битві, що пройшов біля пам’ятного знаку (каменю) на честь героїчної оборони Конотопської фортеці, що у м.Конотоп.

Історія переможної війни з Московією 1658–1659 років – це  один із етапів нашої історії, яку треба знати, аби вистояти і перемогти в нинішньому протистоянні з загарбницькою Росією.

   

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь