Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У ДЕРЖАВИ Є МОЖЛИВІСТЬ ЗБІЛЬШУВАТИ ДОПОМОГУ ТИМ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ ЇЇ ПОТРЕБУЮТЬ – ПРЕЗИДЕНТ

Дата: 28.07.2021 13:34
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

З ініціативи Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО найближчим часом Кабінет Міністрів має розробити механізм виплати грошової допомоги дітям із багатодітних родин, які належать до категорії малозабезпечених, – у межах підготовки до нового навчального року

«Позитивні тенденції в економіці та зростання доходів державного бюджету свідчать про те, що в держави є можливість збільшувати допомогу тим нашим громадянам, які її потребують. Урядовці мають забезпечити це якнайшвидше й максимально зручно – без жодної бюрократії», – зазначив Глава держави.

Для реалізації цієї ініціативи Президента акумульовано близько 300 мільйонів гривень, які будуть спрямовані на підтримку майже 150 тисяч дітей.

«Виплати мають бути проведені вже в серпні – це чіткий орієнтир для уряду», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави особливо наголосив, що ця ініціатива не має вичерпуватися лише виплатою допомоги. Для урядовців і всіх представників системи місцевого самоврядування має бути принциповим забезпечення таких умов, щоб кожна родина в Україні могла належним чином підготувати дітей до навчального року.

«Держава забезпечить виплату для кожної дитини з малозабезпечених багатодітних родин, яка її потребує. Але всі посадовці, а особливо на місцевому рівні, мають оцінити, що ще вони можуть зробити для підготовки дітей, поки є час до початку нового навчального року», – зазначив Президент.

За матеріалами: https://www.president.gov.ua/news/u-derzhavi-ye-mozhlivist-zbilshuvati-dopomogu-tim-gromadyana-69745


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь