Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ОЧІЛЬНИК СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДМИТРО ЖИВИЦЬКИЙ З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ПЕРЕБУВАВ НА КОНОТОПЩИНІ

Дата: 05.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 379

В ході візиту керівник області оглянув приймальне відділення в Конотопській центральній районній лікарні, де вже завершено виконання будівельних робіт

Реалізація проекту стала можливою завдяки програмі Президента України «Велике будівництво». Програма передбачає облаштування приймальних відділень опорних лікарень у єдиному стандарті – від добору кольору до розташування кімнат. Відділення матиме відповідний перелік обладнання, що має забезпечити доступність та якість медичних послуг. Головна мета проекту – створити комфортні для пацієнта умови.

«Приймальне відділення – це перше, з чим знайомиться пацієнт, коли потрапляє до лікарні. Тож для мене принципово, щоб приймальні відділення Сумщини мали гідні умови й були оснащені всією необхідною технікою. Завдяки «Великому будівництву» ми отримали можливість покращити умови роботи медзакладів. Проте переконаний, що розвиток медичної сфери нашої області буде більш ефективним та якісним, якщо центральна, обласна, місцева влади, а також підрядні організації працюватимуть як єдиний механізм», – зазначив Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.

У відділенні завершено будівельні роботи, відремонтовано приміщення всередині лікарні з урахуванням норм і потреб для маломобільних груп населення,  обладнано 15 ліжкомісць, палату інтенсивної терапії, приміщення для КТ, УЗД та рентген кабінет. Облаштовано під’їзд для «швидкої» та здійснено благоустрій прилеглої території,

За результатами інспектування очільник Сумщини зауважив, що реконструкція приймального відділення в Конотопській лікарні знаходиться на фінальній стадії.

В ході робочої поздки також було оглянуто локації для реалізації соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України", що плануються створити у центральному парку м. Конотоп та хід робіт по підготовці до навчального року у  Конотопській гімназії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь