Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У РАЗІ НАПРУЖЕНОЇ СИТУАЦІЇ З COVID-19 В ОБЛАСТІ ГОТОВІ РОЗГОРНУТИ ДО 2000 ЛІЖОК ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ З КОРОНАВІРУСНОЮ ІНФЕКЦІЄЮ

Дата: 05.08.2021 10:11
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Сергій БУТЕНКО

За його словами, на Сумщині наразі 9 закладів охорони здоров’я, які надають допомогу пацієнтам з COVID-19. Це заклади в усіх районних центрах, а також в м. Суми. На базі цих закладів розгорнуто 1055 ліжок, є 84 апарати штучної вентиляції легень.

Начальник обласного управління охорони здоров’я повідомив, що в разі напруженої ситуації лікарні області готові розгорнути до 2000 ліжок для лікування хворих із коронавірусною інфекцією. 

«У Сумській області триває підготовка до можливого ускладнення епідситуації, адже, як ви знаєте, сьогодні можливий ризик поширення на території України нового штаму коронавірусу, що має назву Дельта. Тож ми працюємо над удосконаленням кисневої мережі, розширенням саме мережі централізованої подачі кисню. І я хочу подякувати керівництву міста Суми, депутатському корпусу міської ради за те, що було виділено на минулому тижні кошти для проведення централізованої кисневої мережі в Сумської міської лікарні ім. Святої Зінаїди, – розповів Сергій Бутенко. – Сьогодні ми говоримо про те, що вірус Дельта вражає більше дітей, ніж попередні штами вірусу. Тому велика увага приділяється саме підготовці дитячого медичного закладу до цієї хвилі COVID-19».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь