Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗАКЛИКАЄ ОСВІТЯН ВАКЦИНУВАТИСЬ

Дата: 05.08.2021 10:12
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

До нового навчального року залишилось менше місяця, тож Сергій БУТЕНКО особисто просить всі педагогічні колективи зробити щеплення проти COVID-19, щоб не наражати на небезпеку школярів

«Сьогодні обговорюється на рівні держави питання щодо можливого обмеження функціонування закладів освіти, де буде щеплено менше 80% освітян. Тому що це – діти. А як відомо, штам вірусу Дельта вражає більше дітей, ніж інші відомі раніше штами», – говорив начальник обласного управління охорони здоров’я.

Також Сергій Бутенко закликав пожвавити вакцинацію серед медиків, спеціалістів інших професій, які працюють з людьми. А ще першочергово необхідно здійснити щеплення людям 60+ та тим, хто має супутні патології.

Крім того, за його словами, наразі вакциною PFIZER розпочинають щеплювати дітей з 16 до 18 років. Можуть щеплюватися діти, які виїжджають за кордон, а також ті, хто має супутні хвороби. Також із дозволу батьків задля виїзду за кордон, на лікування за кордон, діти, які мають супутні захворювання і ризики, можуть щеплюватися навіть з 12 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь