Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ДМИТРО ЖИВИЦЬКИЙ: ЦЕНТРИ МАСОВОЇ ВАКЦИНАЦІЇ МАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ В ТАКОМУ РЕЖИМІ, ЩОБ КОЖЕН БАЖАЮЧИЙ МІГ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ НЬОГО ЧАС ОТРИМАТИ ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ COVID-19

Дата: 05.08.2021 10:16
Кількість переглядів: 180

На цьому голова Сумської облдержадміністрації наголосив під час інспектування центру масової вакцинації населення Конотопської центральної районної лікарні ім. Академіка Михайла Давидова

Центр масової вакцинації в Конотопі працює з 9.00 до 13.00 щодня, у неділю з 10.00 до 15.00. За словами Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, цього недостатньо, щоб щепити усіх бажаючих. Також має бути забезпечене підвезення жителів району, особливо з віддалених сіл до цього центру, організований графік підвезення, забезпечений транспорт.

«Центри масової вакцинації мають працювати в такому режимі, щоб кожен бажаючий міг у зручний для нього час отримати щеплення проти COVID-19. Держава свої зобов’язання виконує – область забезпечена вакциною. Органи місцевого самоврядування мають організувати роботу з вакцинації у центрах та пунктах вакцинації по максимуму», – наголосив голова облдержадміністрації.

Довідково. На базі центру масової вакцинації населення  Конотопської центральної районної лікарні ім. Академіка Михайла Давидова щеплення проводяться вакцинами CORONAVAC, MODERNA. Протягом дня проводять від 30 до 60 щеплень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь